Opret bruger på ADHD
Som bruger kan du deltage aktivt på forummet og hjælpe med nyttige tips og svar for andre med ADHD.
Indtast dine oplysninger her STEP 1 af 2
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 1 af 4
Indtast dine oplysninger her
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 2 af 4
Vælg medlemstype:
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 3 af 4
Betal med kreditkort:
Et medlemskab i ADHD-foreningen betales første gang med kreditkort
Du kan på sidste side tilmelde dig til betalingsservice. Kontingent opkræves i februar.
Du er nu blevet medlem
Vi håber, at du vil blive glad for dit medlemskab. Velkommen i ADHD-foreningen.
Luk menu

Din kurv

Du har ingen varer i kurven.

Gå til webshoppen for at tilføje varer til kurven.

Indtast oplysninger

Step 2 af 5

Indtast betalingsadresse nedenfor

Anden leveringsadresse
Ja
Nej
(hvis du logger ind vil den automatisk udfylde dine kontakt oplysninger)

Indtast leveringsadresse nedenfor

Vælg leveringsmetode

Overblik

Her er din endelige ordre. Kig den igennem og tjek, om alt er, som det skal være.

Step 3 af 5
Vare: Antal: Enhedspris:
1 0,00 DKK
(Momsbeløb: 0,00 DKK)
Subtotal: 0,00 DKK inkl. moms
0,00 DKK
(Momsbeløb: -5,00 DKK)
Subtotal:
0,00 DKK inkl. moms
Tak for din tilmelding!
Du vil modtage faktura samt program med posten en af de kommende dage. Ydermere vil har vi sendt dig en mail med din tilmelding.

Vi ses!
Donation

Nyheder

Et KiK bagom KiK Nu!
Skrevet d. 24. oktober 2018

Egmont Fonden har støttet udviklingen af Netbaseret Undervisning til forældre til børn med ADHD eller lignende vanskeligheder. Forældrene skal have viden og redskaber til hverdagen med ADHD.

”Hvis bare jeg havde vist det noget før” Maria kigger op fra skærmen. ”Hvis bare vi havde splittet os op, når vi skulle på familietur, så havde vi haft mange flere gode udflugter. Hvorfor er det, at man tror, at man som familie skal lave alting sammen? Når det nogle gange bare er bedre, at far og de andre børn tager i tivoli, mens mor og drengen med ADHD bliver hjemme og nørder lego?”

Maria er ved at teste KiK Nu! et e-læringsprogram, som skal give viden og redskaber til forældre til børn med ADHD. Maria har selv være på ”kærlighed i Kaos”, som er ADHD-foreningens forældretræningsprogram. Så hun har mange gode ideer og råd at komme med. Det er modul 2 Maria tester, i alt har der været 6 forældre, som har testet KiK Nu! modulerne og som alle har budt ind med råd, kommentarer og meninger.

Maria vil gerne have, at deltagerne på KiK Nu! får lige så meget med sig, som hun gjorde, da hun tog kærlighed i Kaos forløbet. Hun er meget opsat på at forældrene bliver rustet til den gode, men også store opgave, det er, at have et barn med ADHD.

Samarbejde med skolen

I alt skal KiK Nu! bestå af 12 moduler, hvor der vil blive undervist i ADHD, anerkendelse, belønningssystemer, struktur og positiv kommunikation.

Til forskel fra det oprindelig ”Kærlighed i Kaos”, har e-lærings versionen også et modul, som handler om samarbejdet mellem skole/børnehave og hjemmet. Her er der fokus på vigtigheden af at være åben omkring barnets vanskeligheder, men også om det stærke sider.

”Det gik bare slet ikke. Hver dag kom Linus hjem fra skole og de havde pillet en lille smule mere af ham. Han var bare ikke den glade dreng mere, som vi første dag havde sendt af sted i skole” Michael er tydelig berørt af at huske tilbage på dengang Linus stadig gik i den almindelig folkeskole. ”Heldigvis kom der en løsning”. Michael er ved at blive filmet til KiK Nu! han er en af de 6 forældre, som fortæller om hverdagen med et barn med ADHD eller lignende vanskeligheder.

Filmene bliver klippet samme og brugt som indledning til de forskellige moduler. Derudover består modulerne af animationsfilm, cases, spørgsmål og korte lydoptagelser. Alt dette for at gøre KiK Nu! varieret og lettilgængelig også for dem, som kan have svært ved at læse lange tekster.

Michael har ligesom Maria fået rigtigt meget godt ud af at deltage på ”Kærlighed i Kaos”. Han har især nydt godt af det netværk forløbet gav. Det har været befriende at møde andre forældre, som var i samme båd eller som måske i perioder havde det værre end en selv.

Derfor vil Michael gerne bidrage til KiK Nu!, sådan så andre forældre bliver klar over, at de ikke er alene, og at der findes mange redskaber og erfaringer, som kan være til gavn, når familielivet er presset på grund af konflikter og nederlag.

KiK Nu! til alle

Alle som har lyst, kan deltage i KiK Nu!, når det bliver færdigt i begyndelsen af 2019. Det vil koste 100 kr. at deltage i de 12 KiK moduler. I prisen gives der også adgang til en chat, som bliver bemandet nogle timer om ugen med en konsulent fra ADHD-foreningen.

KiK Nu! er målrettet forældre til børn med ADHD eller ADHD-lignende vanskeligheder i alderen 3-9 år.

Bliv medlem af ADHD-foreningen og støt ADHD-sagen