fbpx
Opret bruger på ADHD
Som bruger kan du deltage aktivt på forummet og hjælpe med nyttige tips og svar for andre med ADHD.
Indtast dine oplysninger her STEP 1 af 2
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 1 af 4
Indtast dine oplysninger her
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 2 af 4
Vælg medlemstype:

Vælg interesser:
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 3 af 4
Betal med kreditkort:
Et medlemskab i ADHD-foreningen betales første gang med kreditkort
Du kan på sidste side tilmelde dig til betalingsservice. Kontingent opkræves i februar.
Du er nu blevet medlem
Vi håber, at du vil blive glad for dit medlemskab. Velkommen i ADHD-foreningen.
Luk menu

Din kurv

Du har ingen varer i kurven.

Gå til webshoppen for at tilføje varer til kurven.

Indtast oplysninger

Step 2 af 5

Indtast betalingsadresse nedenfor

Anden leveringsadresse
Ja
Nej
(hvis du logger ind vil den automatisk udfylde dine kontakt oplysninger)

Indtast leveringsadresse nedenfor

Vælg leveringsmetode

Overblik

Her er din endelige ordre. Kig den igennem og tjek, om alt er, som det skal være.

Step 3 af 5
Vare: Antal: Enhedspris:
1 0,00 DKK
(Momsbeløb: 0,00 DKK)
Subtotal: 0,00 DKK inkl. moms
0,00 DKK
(Momsbeløb: -5,00 DKK)
Subtotal:
0,00 DKK inkl. moms
Tak for din tilmelding!
Du vil modtage faktura samt program med posten en af de kommende dage. Ydermere vil har vi sendt dig en mail med din tilmelding.

Vi ses!
Donation

De frivillige forældretrænere

Frivillige forældretrænere søges på Sjælland

ADHD-foreningen uddanner nye frivillige forældretrænere til august. Måske er det noget for dig?

ADHD-foreningen søger lige nu frivillige forældretrænere til Kærlighed i Kaos på Sjælland. Uddannelsen vil ske lørdag den 14. aug. samt den 28. og 29. aug. 2021. Her får du solid viden om ADHD, forældretræningsforløbet Kærlighed i Kaos og rollen som træner. Du bliver desuden trænet i de forskellige øvelser og elementer fra forløbet.

For at være færdiguddannet forældretræner, skal de frivillige også have undervist på et forløb af Kærlighed i Kaos, det er der mulighed for i Slagelse eller Valby fra sep. – nov 2021. Et forløb varer 12 uger og afholdes onsdage i Valby og tirsdage i Slagelse.

Kærlighed i Kaos er ADHD-foreningens manualbaserede forældretræning. Det vil sige, at de frivillige får en manual, samt oplæg til de enkelte mødegange. Der er to frivillige på hvert forløb og til hver mødegang, så de deles om at holde oplæg og besvare spørgsmål fra deltagerne.

Første danske forældretræningsprogram med dokumenteret effekt

Kærlighed i kaos er målrettet forældre til børn med ADHD/ADD i alderen 3-10 år. Forløbet er evidensbaseret og har vist sig at gøre en markant positiv forskel for familier. For deltagerne har fået flere kompetencer som forældre. De har blandt andet oplevet, at de er blevet bedre til at forstå og støtte deres barn. Familierne har også fået en lettere hverdag med færre konflikter og markant højere livsglæde. Læs mere om Kærlighed i Kaos her

Ansøgning

For at blive forældretræner, skal du sende en ansøgning til ADHD-foreningen. Det er et krav, at du har en relevant baggrund indenfor det pædagogiske, sociale eller sundhedsfaglige felt – f.eks. som psykolog, lærer, pædagog eller sundhedsplejerske. Derudover er det en fordel, hvis du selv har erfaring med ADHD enten ved selv at være forælder til et barn med ADHD, have kendskab til ADHD gennem dit arbejdsliv eller på anden måde.

Du kan downloade ansøgningsskema til frivillig forældretræner her 

Det udfyldte skema sendes til Tina Vaarning på tva@adhd.dk, som glæder sig til at modtage din ansøgning.

Ansøgningsfrist d.14. juni 2021.

Frivillighed en fordel

Da Kærlighed i Kaos er forankret i civilsamfundet, får forældrene mulighed for at få hjælp tidligere, end hvis de først skal igennem det offentlige system. Forældrene kan selv melde sig til kurset, hvis de føler, de har behov for værktøjer til at håndtere familiens udfordringer.

Frivilligheden i Kærlighed i Kaos kan bidrage til, at forældre, der ellers ikke ville deltage i et etableret, offentligt tilbud, får et forældretræningskursus. Kærlighed i Kaos har derfor mulighed for at nå en bredere gruppe af forældre til børn med ADHD eller ADHD-lignende vanskeligheder.

VIVE har lavet en undersøgelse der viser, at forældretræning baseret på frivillige, professionelle trænere har en effekt for familien, der er på niveau med de etablerede træningsprogrammers effekt. Der er derfor ikke noget i undersøgelsen, der tyder på, at et frivilligt baseret tilbud skulle give ringere kvalitet.

Du kan læse arbejdspapiret fra VIVE her.

Et eksisterende korps af frivillige forældretrænere

ADHD-foreningen har allerede et stort korps af frivillige forældretrænere, som har undervist på Kærlighed i Kaos. Det er en stor vigtig opgave, hvor de frivillige oplever at gøre en forskel for de deltagende forældre.

Efter et forløb bliver trænerne spurgt, om de vil stå i trænerbasen over frivillige forældretrænere, der gerne vil spørges igen.

Jeg meldte mig, fordi jeg ikke ville have, at forældrene skulle sidde i samme lort til halsen, som jeg selv gjorde dengang.- frivillig forældretræner
Bliv medlem af ADHD-foreningen og støt ADHD-sagen