fbpx
Opret bruger på ADHD
Som bruger kan du deltage aktivt på forummet og hjælpe med nyttige tips og svar for andre med ADHD.
Indtast dine oplysninger her STEP 1 af 2
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 1 af 4
Indtast dine oplysninger her
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 2 af 4
Vælg medlemstype:

Vælg interesser:
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 3 af 4
Betal med kreditkort:
Et medlemskab i ADHD-foreningen betales første gang med kreditkort
Du kan på sidste side tilmelde dig til betalingsservice. Kontingent opkræves i februar.
Du er nu blevet medlem
Vi håber, at du vil blive glad for dit medlemskab. Velkommen i ADHD-foreningen.
Luk menu

Din kurv

Du har ingen varer i kurven.

Gå til webshoppen for at tilføje varer til kurven.

Indtast oplysninger

Step 2 af 5

Indtast betalingsadresse nedenfor

Anden leveringsadresse
Ja
Nej
(hvis du logger ind vil den automatisk udfylde dine kontakt oplysninger)

Indtast leveringsadresse nedenfor

Vælg leveringsmetode

Overblik

Her er din endelige ordre. Kig den igennem og tjek, om alt er, som det skal være.

Step 3 af 5
Vare: Antal: Enhedspris:
1 0,00 DKK
(Momsbeløb: 0,00 DKK)
Subtotal: 0,00 DKK inkl. moms
0,00 DKK
(Momsbeløb: -5,00 DKK)
Subtotal:
0,00 DKK inkl. moms
Tak for din tilmelding!
Du vil modtage faktura samt program med posten en af de kommende dage. Ydermere vil har vi sendt dig en mail med din tilmelding.

Vi ses!
Donation

Nyheder

Hjælp på vej til børn med ADHD som ikke trives i skolen
Skrevet d. 16. september 2021

Børn med ADHD mistrives ofte i skolen, og deres manglende deltagelse i fællesskabet har stor betydning for deres fremtid både socialt og uddannelsesmæssigt.

Med en donation fra TrygFonden på 389.475 kr. kan ADHD–foreningen etablere børnegrupper på 10 skoler, som skal hjælpe børnene med at danne venskaber og give bedre selvværd.

En undersøgelse fra SFI peger på, at børn med ADHD har 50 gange lavere odds end almindelige børn for at have en god ven. Det billede kan de genkende i ADHD-foreningen, som modtager mange henvendelser fra forældre, der er fortvivlede over deres børns mistrivsel i skolen.

– Vi oplever i stigende grad, at forældre til børn med ADHD har svært ved at finde ud af, hvordan de bedst kan hjælpe deres barn, som de mærker ikke trives i skolen. En god skolegang og et godt fritidsliv med venner er afgørende for, at børn trives og bliver rustet til voksenlivet. Men børn med ADHD føler sig ofte forkert, ensomme og anderledes, og derfor isolerer de sig og kommer uden for det sociale fællesskab med klassekammeraterne. Børnene har brug for at få styrket troen på dem selv og hjælp til at indgå i sociale relationer, og det er det, som vi vil have fokus på i børnegrupperne, siger Dorte Vistesen, formand for ADHD-foreningen.

Der bliver oprettet børnegrupper for ca. 60-80 børn fordelt på 10 skoler i Region Syddanmark, hvor der uddannes gruppeledere på hver skole. I grupperne skal børnene arbejde med temaer som fx ADHD, styrker og vanskeligheder, konflikthåndtering og venskaber. Det er skoler i Grindsted, Ansager, Gram, Tistrup, Gesten, Esbjerg, Nordborg, Nørre Aaby og Kolding.

Donationen blev overrakt til ADHD-foreningens Frivilligdag i Middelfart den 12. september af Poul Andersen, som er repræsentant i TrygFondens regionale råd i Syddanmark, og han roste ADHD-foreningen for initiativet.

– At føle sig anderledes og udenfor er svære følelser at håndtere for et barn, og for børn med ADHD er det en endnu større udfordring at falde ind i de sociale rammer i en skoleklasse. Derfor er det et vigtigt initiativ, som ADHD-foreningen har taget. Vi er glade for at kunne støtte etableringen af børnegrupperne, og vi håber, at det vil give de berørte børn mod på venskaber og en tro på sig selv, som de vil få gavn af hele livet, siger Poul Andersen, repræsentant i TrygFondens regionale råd i Syddanmark.

Om TrygFonden

TrygFonden varetager TryghedsGruppens almennyttige arbejde. TryghedsGruppen er største aktionær i forsikringsselskabet Tryg og skaber værdi og tryghed gennem langsigtet ejerskab og almennyttige uddelinger. Læs mere på tryghed.dk.

 

Bliv medlem af ADHD-foreningen og støt ADHD-sagen