fbpx
Opret bruger på ADHD
Som bruger kan du deltage aktivt på forummet og hjælpe med nyttige tips og svar for andre med ADHD.
Indtast dine oplysninger her STEP 1 af 2
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 1 af 4
Indtast dine oplysninger her
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 2 af 4
Vælg medlemstype:
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 3 af 4
Betal med kreditkort:
Et medlemskab i ADHD-foreningen betales første gang med kreditkort
Du kan på sidste side tilmelde dig til betalingsservice. Kontingent opkræves i februar.
Du er nu blevet medlem
Vi håber, at du vil blive glad for dit medlemskab. Velkommen i ADHD-foreningen.
Luk menu

Din kurv

Du har ingen varer i kurven.

Gå til webshoppen for at tilføje varer til kurven.

Indtast oplysninger

Step 2 af 5

Indtast betalingsadresse nedenfor

Anden leveringsadresse
Ja
Nej
(hvis du logger ind vil den automatisk udfylde dine kontakt oplysninger)

Indtast leveringsadresse nedenfor

Vælg leveringsmetode

Overblik

Her er din endelige ordre. Kig den igennem og tjek, om alt er, som det skal være.

Step 3 af 5
Vare: Antal: Enhedspris:
1 0,00 DKK
(Momsbeløb: 0,00 DKK)
Subtotal: 0,00 DKK inkl. moms
0,00 DKK
(Momsbeløb: -5,00 DKK)
Subtotal:
0,00 DKK inkl. moms
Tak for din tilmelding!
Du vil modtage faktura samt program med posten en af de kommende dage. Ydermere vil har vi sendt dig en mail med din tilmelding.

Vi ses!
Donation

Nyheder

Gratis forældretræning online
Skrevet d. 31. marts 2020

For at hjælpe forældre, som er pressede af ADHD i familien og coronatiltagene, har vi valgt at åbne op for KiK Nu! forældretræning til alle.

I ADHD-foreningen får vi rigtig, rigtig mange henvendelser for tiden. Og de fleste drejer sig om, at det slider på relationerne, når børn med ADHD eller lignende vanskeligheder pludselig skal klare en hverdag uden rammer og struktur. At forældre føler, at de konstant er på overarbejde og har mere end svært ved at få den hverdag til at hænge sammen, der ikke længere er spor hverdagsagtig.

Og lyder det ikke, som hverdagen for mange familier nu? Jo, umiddelbart – men familier med ADHD har det ekstra og ekstrem svært.

“Vores ambition er at hjælpe så mange som muligt i denne tid, og derfor  åbner vi op for, at forældre kan deltage gratis på vores effektive, online forældretræningsprogram KiK Nu! Familier kan nemlig have rigtig god gavn af de råd og redskaber, som de får her, særligt i denne svære tid” Fortæller Camilla Lydiksen, direktør i ADHD-foreningen

Ved at åbne op for KiK Nu! bliver det nu muligt gratis at tilgå 11 KiK Nu! moduler gratis. Det bliver muligt at tage lige netop det modul, som familierne individuelt har mest brug for ligenu.

Så hvis familierne ikke har tid og overskud til at tage alle 11 moduler, så kan de tage de moduler, som giver mest mening for dem lige nu.

Også i Egmont Fonden er de meget bekymrede for de familier, som i forvejen har en hverdag med mange udfordringer pga. ADHD.

”Familier med børn, der har ADHD, er i risiko for at blive særligt hårdt presset under coronakrisen. Det kan gå ud over både børnene selv og deres eventuelle søskende. Set fra Egmont Fondens side er det derfor meget positivt, at ADHD-Foreningen nu gør KiK NU! gratis og lettere tilgængeligt for alle familier. Forhåbentlig kan det betyde, at flere familier får støtte til at skabe en omsorgsfuld og stimulerende hverdag for børnene”, siger direktør i Egmont Fonden, Henriette Christiansen.

Baseret på det første danske forældretræningsprogram med dokumenteret effekt

KiK Nu! er baseret på det første danske program med dokumenteret effekt for forældre til børn med ADHD eller lignende vanskeligheder.

Det har blandt andet vist sig at give langt mere struktur og gøre hverdagen mindre konfliktfyldt. Og det gør en stor og vigtig forskel, også lige nu.

Programmet består af 11 moduler á 20 minutters varighed, og tidligere deltagere beskriver det som nemt og let at gå til, og giver det meget flotte evalueringer.

KiK Nu! er støttet af Egmont Fonden, og pga. den ekstraordinære situation, kan forældre tilmelde sig gratis.

Du kan deltage i KiK Nu! fra Prologios hjemmeside. Her skal du blot oprette en profil, og så er du igang.

 

Kalender UNG+

Kalender UNG+se arrangementer
Bliv medlem af ADHD-foreningen og støt ADHD-sagen