fbpx
Opret bruger på ADHD
Som bruger kan du deltage aktivt på forummet og hjælpe med nyttige tips og svar for andre med ADHD.
Indtast dine oplysninger her STEP 1 af 2
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 1 af 4
Indtast dine oplysninger her
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 2 af 4
Vælg medlemstype:

Vælg interesser:
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 3 af 4
Betal med kreditkort:
Et medlemskab i ADHD-foreningen betales første gang med kreditkort
Du kan på sidste side tilmelde dig til betalingsservice. Kontingent opkræves i februar.
Du er nu blevet medlem
Vi håber, at du vil blive glad for dit medlemskab. Velkommen i ADHD-foreningen.
Luk menu

Din kurv

Du har ingen varer i kurven.

Gå til webshoppen for at tilføje varer til kurven.

Indtast oplysninger

Step 2 af 5

Indtast betalingsadresse nedenfor

Anden leveringsadresse
Ja
Nej
(hvis du logger ind vil den automatisk udfylde dine kontakt oplysninger)

Indtast leveringsadresse nedenfor

Vælg leveringsmetode

Overblik

Her er din endelige ordre. Kig den igennem og tjek, om alt er, som det skal være.

Step 3 af 5
Vare: Antal: Enhedspris:
1 0,00 DKK
(Momsbeløb: 0,00 DKK)
Subtotal: 0,00 DKK inkl. moms
0,00 DKK
(Momsbeløb: -5,00 DKK)
Subtotal:
0,00 DKK inkl. moms
Tak for din tilmelding!
Du vil modtage faktura samt program med posten en af de kommende dage. Ydermere vil har vi sendt dig en mail med din tilmelding.

Vi ses!
Donation

Idékatalog til erhvervssamarbejde

Idékatalog til erhvervs­samarbejde

Der er mange muligheder for at lave et erhvervssamarbejde, og på den måde kan din virksomhed kan være med til at gøre en stor forskel for mennesker med ADHD i Danmark, samtidig med, at I udnytter de mange muligheder for fælles eksponering ved kampagne- og produktsamarbejde.

Som samarbejdspartnere udformer vi sammen en individuel strategisk samarbejdsaftale ud fra netop de ønsker og krav, begge parter har til et samarbejde.

IDÉKATALOGET DER GØR EN FORSKEL

Nedenfor for har vi listet en række eksempler på samarbejdsmuligheder. Listen er kun til inspiration og langt fra udtømmende.

Kontakt os hvis du synes, at et af de nedenstående eksempler passer til netop din virksomhed, eller hvis du har andre idéer til et samarbejde. Ethvert erhvervssamarbejde skal være til fordel – både for jer og ADHD-foreningen. Vi forhandler derfor individuelt om indholdet af samarbejdsaftalen, så den passer bedst mulig til den enkelte virksomhed.

Skriv til Inge Refer på ir@adhd.dk

Logo- eller produkttryk på pjece

Virksomheden får logo- eller et produkttryk på bagsiden af en af ADHD-foreningens pjecer. Nederste halvdel af en A5, min. 5.000 stk. (Pris: 5.000 stk./9.999 stk.= 1,25 kr. pr. pjece, over 10.000 stk.= 1 kr. pr. pjece)

Salg af jeres egne produkter

Ved salg af et udvalg af virksomhedens normale produkter tilfalder en %-del til ADHD-foreningen. Salget foregår via jeres egne kanaler og evt. ADHD-foreningens webshop. Støttelogo udarbejdes i samarbejde og kan bruges på hjemmeside og evt. produkter. Beskrivelse af samarbejde omtales på ADHD-foreningens hjemmeside.

Salg af specielle produkter

Virksomheden producerer et eller flere specielle produkter, som sælges til fordel for ADHD-foreningen. Støttelogo udarbejdes i samarbejde og kan bruges på hjemmeside og evt. produkter. Beskrivelse af samarbejde omtales på ADHD-foreningens hjemmeside.

Salg af ADHD-foreningens merchandise

Virksomheden bruger sine salgskanaler – typisk butikker – til at sælge ADHD-foreningens merchandise fx bogen ’Alle hunde har ADHD’, eller vores krus/plakater, illustreret af Morgenthaler. Beskrivelse af samarbejde omtales på ADHD-foreningens hjemmeside.

Skulderklap til frivillige

Virksomheden donerer et antal varer eller produkter, som ADHD-foreningen kan bruge til at anderkende de frivillige som gør et stort vigtigt stykke arbejde for foreningen. Virksomheden er her med til at fejre frivilligheden i Danmark.

Udlån af lokaler

Virksomheden giver ADHD-foreningen mulighed for at låne lokaler til afholdelse af forældretræning, møder, kurser eller andet. Aftalen omtales på ADHD-foreningens hjemmeside.

Kampagnesamarbejde

Der samarbejdes specielt om en af ADHD-foreningens kampagner. Beskrivelse af samarbejde omtales på ADHD-foreningens hjemmeside.

Donationsknap på virksomhedens hjemmeside

Mulighed for at samle ind blandt medarbejdere, kunder, leverandører m.fl. via intranet og website. Beskrivelse af indsamlingen omtales på ADHD-foreningens hjemmeside.

Indsamling i virksomheden

Der iværksættes en indsamling blandt virksomhedens medarbejdere. Beskrivelse af indsamlingen omtales på ADHD-foreningens hjemmeside.

Auktion

Der bortauktioneres produkter, kunst, ydelser m.m. til fordel for ADHD-foreningen. Beskrivelse af samarbejde omtales på ADHD-foreningens hjemmeside.

Bliv medlem af ADHD-foreningen og støt ADHD-sagen