fbpx
Opret bruger på ADHD
Som bruger kan du deltage aktivt på forummet og hjælpe med nyttige tips og svar for andre med ADHD.
Indtast dine oplysninger her STEP 1 af 2
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 1 af 4
Indtast dine oplysninger her
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 2 af 4
Vælg medlemstype:
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 3 af 4
Betal med kreditkort:
Et medlemskab i ADHD-foreningen betales første gang med kreditkort
Du kan på sidste side tilmelde dig til betalingsservice. Kontingent opkræves i februar.
Du er nu blevet medlem
Vi håber, at du vil blive glad for dit medlemskab. Velkommen i ADHD-foreningen.
Luk menu

Din kurv

Du har ingen varer i kurven.

Gå til webshoppen for at tilføje varer til kurven.

Indtast oplysninger

Step 2 af 5

Indtast betalingsadresse nedenfor

Anden leveringsadresse
Ja
Nej
(hvis du logger ind vil den automatisk udfylde dine kontakt oplysninger)

Indtast leveringsadresse nedenfor

Vælg leveringsmetode

Overblik

Her er din endelige ordre. Kig den igennem og tjek, om alt er, som det skal være.

Step 3 af 5
Vare: Antal: Enhedspris:
1 0,00 DKK
(Momsbeløb: 0,00 DKK)
Subtotal: 0,00 DKK inkl. moms
0,00 DKK
(Momsbeløb: -5,00 DKK)
Subtotal:
0,00 DKK inkl. moms
Tak for din tilmelding!
Du vil modtage faktura samt program med posten en af de kommende dage. Ydermere vil har vi sendt dig en mail med din tilmelding.

Vi ses!
Donation

Samtalefora

jasmin.jasser.0055@gmail.com
5. september 2016
kl. 19:06

Livet med ADHD.

Hej Alle sammen, jeg er en ung kvinde, på 18 år. Jeg har skrevet denne tekst om ADHD og, hvordan, at jeg oplever, at have ADHD. Jeg håber meget, at I vil læse den. Knus <3

ADHD.
Livet med ADHD det er ikke let, det giver buler, og slag, lige som en bil der kører i snestorm, sneen bliver ved, at piske på ruden. Alle de slag jeg får i dagligdagen, det er lige som en bil der kører gennem en kæmpe snestorm, uden vindues visker på. En normal bil har to vindues visker til og fjerne sneen igen og igen, det har jeg ikke. Alle de slag og misforståelser jeg møder dagligt, jeg har ikke nogen form for vindues visker til og fjerne alt det og alle de indtryk. Det kan måske godt være svært for dig, at forstå? Jeg føler mig ofte så misforstået pga min ADHD, ofte har alt og alle så travlt i deres hverdag, at de helt glemmer hinanden. Hvis du dog bare tog dig tid til, at sætte dig ned ved siden af mig, og give mig nærvær og forståelse, som kunne vi nå så langt. Jeg har ingen respekt for, hvis du sætter dig ned og spørg : Hvordan går det? Også går 2 min efter du har spurgt, så lad vær med, at spørge mig, hvis du ikke har tid og ro på dig selv til, at høre på mig. Hvis du satte dig ned ved siden af mig og gav mig nærvær og forståelse og spurgte ind til mig og blev ved med, at spørge, og var nysgerrig på mig, så vil jeg åbne mig over for dig og lade dig komme ind i min verden. Men ofte hænger travlhed og nærvær bare ikke sammen, og det kommer det nok heller aldrig til. Men, hvor vil jeg dog ønske, at du stoppede op og så på mig og gav dig tid til mig, og lyttede på mig, også selvom de ord jeg siger til tider ikke helt har nogen form for sammenhæng. At du stoppede op og så mig og så det menneske jeg er bag min ADHD. For bag min ADHD og min adfærd der er mit hjerte, og ved du hvad? Mit hjerte er helt rent, og inde i det, er der gemt masser af drømme, og håb, og kærlighed, det er bare gemt ret godt væk. Men bag min ADHD er jeg et helt rent menneske med et helt rent hjerte, et hjerte som forbliver stærkt gennem alt, et hjerte fyldt af håb. Jeg har ADHD, og det står jeg ved, ADHDEN er en del af mig, men jeg er ikke min ADHD. Burde det ikke være jer mine kære omgivelser der skammede jer over jeres måde, at se mig på? Istedet for det er mig der skal føle mig forkert, og skamme mig over og have ADHD. Jeg håber, at du en dag kan se den verden jeg lever i hverdag når, at jeg hverdag skal prøve og leve i din verden og virkelighed. En dag vil jeg give dig en oplevelse nemlig, at se en dag en hel dag, fra mine øjne, jeg tror, at du ville blive overrasket, for det er en helt anden verden jeg har i mit hoved. En verden fuld af kaos og uoverskuelighed men også en verden fuldt af drømme og håb, og drømme om, at lære, at leve med ADHD, og et håb om, at møde en der en dag vil forstå alle sider af mig. Til slut et citat “Cant I find a way, to be every part of me” Tak fordi du tog dig tid til, at læse mit brev. Mange kærlige knus fra Jasmin, en pige med ADHD.

  • sandersalomonsen@live.dk

    Kan godt lide vinduesvisker metaforen. Giver faktisk mening haha ?

Skriv et svar

Brug af samtalefora

Vi ser gerne at alle brugere af dette fora viser hensyn til hinanden og bevarer en god tone.

Uhensigtsmæssige bemærkninger, svar eller indlæg er ikke en del af vores forum. Vi skal hjælpe hinanden.

Bliv medlem af ADHD-foreningen og støt ADHD-sagen