fbpx
Opret bruger på ADHD
Som bruger kan du deltage aktivt på forummet og hjælpe med nyttige tips og svar for andre med ADHD.
Indtast dine oplysninger her STEP 1 af 2
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 1 af 4
Indtast dine oplysninger her
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 2 af 4
Vælg medlemstype:
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 3 af 4
Betal med kreditkort:
Et medlemskab i ADHD-foreningen betales første gang med kreditkort
Du kan på sidste side tilmelde dig til betalingsservice. Kontingent opkræves i februar.
Du er nu blevet medlem
Vi håber, at du vil blive glad for dit medlemskab. Velkommen i ADHD-foreningen.
Luk menu

Din kurv

Du har ingen varer i kurven.

Gå til webshoppen for at tilføje varer til kurven.

Indtast oplysninger

Step 2 af 5

Indtast betalingsadresse nedenfor

Anden leveringsadresse
Ja
Nej
(hvis du logger ind vil den automatisk udfylde dine kontakt oplysninger)

Indtast leveringsadresse nedenfor

Vælg leveringsmetode

Overblik

Her er din endelige ordre. Kig den igennem og tjek, om alt er, som det skal være.

Step 3 af 5
Vare: Antal: Enhedspris:
1 0,00 DKK
(Momsbeløb: 0,00 DKK)
Subtotal: 0,00 DKK inkl. moms
0,00 DKK
(Momsbeløb: -5,00 DKK)
Subtotal:
0,00 DKK inkl. moms
Tak for din tilmelding!
Du vil modtage faktura samt program med posten en af de kommende dage. Ydermere vil har vi sendt dig en mail med din tilmelding.

Vi ses!
Donation

Samtalefora

laurab.pedersen@hotmail.dk
13. marts 2015
kl. 13:04

Hård hverdag

Hej med jer.
Jeg fik stillet min diagnose ADHD i 2. klasse + jeg har en adfærdsforstyrrelse.
Har oven i det kæmpet med en spiseforstyrrelse i lidt over et år nu.
Det skal lige siges min spiseforstyrrelse gør jeg ikke altid har den samme overskud, da jeg er meget træt og derfor også lettere bliver irritabel.

Jeg har det rigtig svært for tiden, synes jeg kæmper en hård kamp hver evig eneste dag.
Der går ikke en enste dag, hvor jeg ikke bryder sammen. Jeg får disse udbrud stort set hver dag, hvor jeg skriger og slår mig selv i frustration. Mit hoved er for tiden fyldt med buler, og min krop er fyldt med blå mærker. Mine arme er fyldt med bidemærker, og min pande er fyldt med sår. Jeg ved godt at det er selvskade og det er dumt, men det ligger ligesom en slags dæmper på mine frustrationer.

Lige for tiden går jeg hjemme, jeg skal begynde at arbejde 30 timer i Brugsen den 7. april. Jeg droppede ud af HHX efter juleferien, da skolen ikke var struktureret nok til mit hoved. Der var alt for mange læreskift, mange aflyste timer + jeg ikke følte mig som en del af klassen. Jeg føler mig tit ensom, da jeg bare går og tuller rundt derhjemme. Mine venner og kæreste har en travl hverdag med lektier nye venner osv, så de har ikke altid så meget tid tilovers til mig. Jeg går derfor meget sammen med min mor, da hun også går hjemme til dagligt. Men nogle gange får vi altså bare for meget af hinaden. Har brug for at komme ud blandt andre. Derfor kom jeg også på produktionsskole efter jeg droppede ud, men er stoppet der ude, da det var en dårlig placering for mig. Det har mine læger også sagt.

Tilbage til det med mine frustrationer. Jeg har været deprimeret rimelig længe, og det skyldes måske min medicin. Jeg startede på ny medicin i sommerferien, så jeg var klar til at skulle på gymnasiet. Det viser sig så, at dette medicin har en dårlig virkning på mig, det gør mig mere deprimeret. Jeg er nu kommet af det, og efter jeg er kommet af det virker jeg mere glad i følge min familie. Har dog stadig de udbrud, hvor jeg bryder sammen.

Jeg har så dårlig samvittighed over for min familie, at jeg dagligt udsætter dem for det. Min lillesøster bliver bange når jeg slår mig selv og kommer med trusler om at gøre en ende på minde lidelser. Min mor siger, at hun begynder at ryste over hele kroppen når det sker. Min hund den stikker af og tisser i bukserne af skræk. Min lillesøster er begyndt at snakke med en akt lærer, fordi hun har det svært i skolen, og nu på grund af mig ikke kan slappe af derhjemme. Jeg føler mig lidt som et monster nogle gange. Jeg synes jo at jo burde kunne stoppe mig selv, når jeg ved hvor ondt det gør på min familie.

Jeg bliver så let irriteret på min familie, der skal virkelig ingenting til. Nogle gange er det de mindste ting der gør, at jeg ikke kan holde sammen på mig selv. Jeg kan ikke klare at jeg sårer min familie konstant, det eneste de gør er at prøve og hjælpe mig.

Jeg skal starte til psykolog om en månedstid cirka, men ved ikke hvad jeg skal gøre indtil da. Ved bare at jeg ikke kan klare flere af de her dage, og det kan min familie heller ikke. Og den eneste der kan gøre en forskel er jo mig selv, men det er så svært.

Er der nogen der har nogle gode råd?

  • pippi

    Puha hvor lyder det hårdt , ville give dig en krammer.
    Er det slet ikke en mulighed at afprøve noget andet adhd medicin eller komme på nogle stemningsregulerende piller ?
    Er du blevet testet ved lægen for om du har en depression ?
    Håber der bliver gjort noget for at hjælpe dig og din familie. Det lyder uholdbart det der. Hvad med din spiseforstyrrelse får du hjælp til den ?

Skriv et svar

Brug af samtalefora

Vi ser gerne at alle brugere af dette fora viser hensyn til hinanden og bevarer en god tone.

Uhensigtsmæssige bemærkninger, svar eller indlæg er ikke en del af vores forum. Vi skal hjælpe hinanden.

Bliv medlem af ADHD-foreningen og støt ADHD-sagen