Forskere søger deltagere til forskningsprojekt om at leve med en ADHD-diagnose

16/11/2023

Hvis du har en ADHD-diagnose, og gerne vil hjælpe forskere med at forstå, hvordan det er at leve med den, så vil vi meget gerne tale med dig!

Vi er forskere ved Aalborg Universitet, der laver et forskningsprojekt om forholdet mellem ADHD og det miljø, mennesker lever i. Vi ønsker derfor at interviewe mennesker med ADHD for at forstå deres hverdagsliv, og hvordan det ser ud i forskellige sammenhæng. Målet er bl.a. at finde ud af, hvilke miljøer der hjælper til et godt liv med ADHD, og hvilke der vanskeliggør det.

Projektet ledes af professor Svend Brinkmann og lektor Rasmus Birk. Projektet er kvalitativt og baseret på interviews, der primært bliver foretaget af psykolog og ph.d.-studerende Sebastian Tobias-Renstrøm.

Man kan være med, hvis man har en ADHD-diagnose og er mere end 20 år gammel. Man må ikke tidligere være blevet diagnosticeret med skizofreni, skizotypi eller psykose.

Deltagelse i projektet er selvfølgeligt anonymt og ens data behandles med fuld fortrolighed. Projektet er godkendt af Aalborg Universitets etiske forskningskomité og finansieret af Det Frie Forskningsråd.

Hvis du vil være med, så send gerne en mail til Sebastian Tobias-Renstrøm: str@ikp.aau.dk

Det er ikke afgørende, hvor i landet du bor, og interviewet kan foregå hjemme hos dig eller et andet sted, som du ønsker. Sebastian vil sende dig flere oplysninger om selve interviewet, hvis du ønsker at deltage.