Yul Anderson koncert

Yul Anderson Koncert

København, 5. oktober i Hofteatret ved Christiansborg (Christiansborg Ridebane 18, 1218 København K)

Som medlem af ADHD-foreningen har du mulighed for at købe billetter til forestillingen og få 25% rabat.

Kl. 19:00 – ”The Ultimate Piano Experience”

Yul Anderson’s music is a mixture of 18th and 19th Century Classical Music rooted in American Black Music creating a Flowing and Rythmic Solo Piano Improvisation. Yul Anderson performed the main soundtrack “All Along The Watchtower” in the John Malkovich debut directorial film “The Dancer Upstairs” starring Oscar Winner Javier Bardem.

Yul Anderson indleder aftenen ved klaveret, som er det, de fleste normalt forbinder med den amerikanske musiker, der tidligere har slået sine folder midt på Købmagergade ved Rundetårn i København.

Her har han især været kendt for sine smukke virtuose, klaverkompositioner, som har fortryllet hverdagen for de forbipasserende med sit drømmende sammensurium af lyd og toner. En euforiserende musikalsk rejse.

Anderson ikke bare spiller på tangenterne. Han er dem, når han giver alt, hvad han har. På én gang dæmpet og ekspressivt, metallisk og blødt, som et insisterende favntag med nuet.

Kl. 21:00 – ”Yul Anderson Plays Jimi Hendrix”

Tag med tilbage 60’ernes power of love – og nyd Yul Andersons bud på de mest solide Hendrix–klassikere, når han giver koncert i Hofteatret.

Når Anderson folder sig ud i rollen som den udødelige rocklegende, er han så overbevisende, sitrende og suveræn, at det er som at være der selv, og anmelderroserne har da også jævnligt drysset lystigt over Anderson.

Yul Anderson website: www.YulAnderson.com
Yul Anderson Facebook: www.facebook.com/yulandersonpiano