Vælg interesser:

Young Flowers

d. 06.02.2021 – Docken, København
(Slut dato på rabat 01.12.2020)

Young Flowers – Docken, København

Young Flowers var et af de tidligste rock-musik danske bands, der samlede tråden op herhjemme i Jimi Hendrix’ hårdt rockende og udsyrede stil. Young Flowers eksisterede kun i tre år, fra 1967-70, hvor de udgav to plader, “Blomsterpistolen” i 1968 og “No. 2” fra året efter.

Bandet bestod dengang af Peer Frost, Peter Ingemann og den nu afdøde Ken Gudman. Det var den legendariske trommeslager Ken Gudman der startede Young Flowers. Han er dog ikke iblandt os længere, men hvor heldig kan man være? Fordi Klaus Menzer sidder nu bag trommerne, og så kan det jo ikke være bedre. Nu er trioen tilbage igen med Frost, Ingemann og Klaus Menzer.

Billettype:
Siddende / stående