Vælg interesser:

The Manhattan Transfer

d. 06.12.2020 – Docken, København
(Slut dato for rabat 01.12.2020)

The Manhattan Transfer – Docken, København

Med millionsalg over hele verden og mange hitlisteplaceringer i løbet af fire årtier, bliver deres melodiske og jazzinspirerede vokalmusik ved med at trække publikum år efter år – og nye generationer følger med. Den legendariske amerikanske kvartet oprindeligt fra New Yorks Manhattan har vundet 10 Grammy Awards ud af 20 nomineringer, og alle fans af deres velklingende hits ved hvorfor!
Oplev – eller genoplev – Janis Siegel, Cheryl Bentyne, Alan Paul og Trist Curless tirsdag den 06. december i Docken og nyd hits som Birdland, Chanson D’Amour, Tuxedo Junction, Operator og ikke mindst deres pragtfulde fortolkninger af julesange som Happy Holiday, Let It Snow og White Christmas.

Billettype:
Siddende / stående