Pet Shop Boys

20.06.2021 – Paradepladsen, Viborg
(Slut dato for rabat 01.10.2020)

Pet Shop Boys

Verdensstjernerne fra Pet Shop Boys gæster Danmark på deres kommende Europatour og lægger vejen forbi Viborg, hvor de spiller på Paradepladsen 20. juni 2021.

Pet Shop Boys fik deres store gennembrud i 1985 med singlen West End Girls. I de efterfølgende år opnåede de ikke færre end 22 top 10 singler, som f.eks. ”Surburbia”, ”It’s a Sin”, ”Go West”, ”Heart”, ”Always On My Mind” og ”Domino Dancing”.

Koncerten med den britiske popduo finder sted på Paradepladsen der er ideel til formålet, med de smukke gamle kasernebygninger og det store grønne område.

Pet Shop Boys har igennem deres live shows over de sidste 30 år skabt en original og indflydelsesrig stil med popmusik-teater, og samarbejdet med instruktører, designere og kunstnere, herunder Derek Jarman, David Alden og David Fielding fra den Engelske National Opera, Zaha Hadid, Sam Taylor-Wood og Es Devlin.

Den kommende tour hedder DREAMWORLD – The Greatest Hits Live, og bliver en samling af bandets allerstørste hits. Tinghallen oplyser ligeledes at der vil blive adgang til koncertpladsen allerede i løbet af eftermiddagen, hvor der vil være supportbands, som optræder før Pet Shop Boys.