Nytårkoncert & Wienerbal

Danmarks Underholdsningsorkesters Nytårkoncert & Wienerbal

Lørdag den 11. januar 2020 i K.B. Hallen på Frederiksberg

Som medlem af ADHD-foreningen har du mulighed for at købe billetter til ovenstående dato/datoer og få 20% rabat ex. gebyr.

Danmarks Underholdningsorkester præsenterer:
Nytårskoncert & Wienerbal – med Silas Holst og Stine Rosengren som værter

Den 11. januar kl. 19:30 markerer Danmarks Underholdningsorkester det nye år med et festfyrværkeri af en nytårskoncert i K.B. Hallen. Under ledelse af stjernedirigent Ádám Fischer vil orkestret spille valse, tangoer og galopper af komponister som Strauss, Lumbye, Gade og Brahms.

Det er dog ikke blot en aften i musikkens tegn – man kan nemlig også glæde sig til en masse fantastisk dans. Silas Holst, Mille Funk, Morten Kjeldgaard og Jenna Bagge – alle sammen kendt fra Vild med dans – vil på bedste wienermanér danse på scenen til en række af koncertens numre.

Aftenens værter er Silas Holst og Stine Rosengren, som kender hinanden indgående fra deres makkerskab i radioprogrammet The Sound of Musical. I fællesskab vil de føre publikum igennem aftenens program på festligste vis.

Skulle den medrivende dans på scenen give publikum lyst til selv at komme på dansegulvet, bliver der mulighed for dette efter koncerten. Fra kl. 22 til 23 bydes der op til Wienerbal, og Underholdningsorkestret leverer naturligvis fortsat musikken.

Mens salen omdannes fra koncertsal til balsal, vil Silas Holst og de øvrige dansere undervise publikum i de essentielle baltrin.

Det bliver en uforglemmelig aften, og alle danseglade danskere opfordres til at kridte danseskoene, tage nytårstøjet på og byde sin partner op til dans.

Aldersgrænse: 10 år