Vælg interesser:

Midt Om Natten

d. 13.-15.04.2021 – Tinghallen, Viborg
(Slut dato for rabat 12.04.2021)

Midt Om Natten – Tinghallen, Viborg

Glæd dig til musicalen Midt Om Natten i Tinghallen Viborg – fra 13. til 15. april 2021. Musicalen, der indeholder en række af Kim Larsens og Gasolins største hits, spillede i 2018 og i 2019 for fulde huse i Tivolis Koncertsal og udvalgte koncerthuse i Danmark – og er i alt blevet set af flere end 180.000 begejstrede publikummer.

Midt om natten fik re-premiere i vinteren 2020 i en fornyet version, der lagde sig endnu tættere op ad den originale handling i den kendte og elskede danske spillefilm fra 1984 – og efter mange opfordringer vender hit-musicalen nu tilbage. Der er udsigt til et rørende gensyn med Benny, Arnold, Susan Himmelblå, Tusindfryd, og alle de andre skæve eksistenser fra Haveje, ligesom en perlerække af hits fra filmen som Papirsklip, Tik Tak og Midt om natten igen vil lyde fra scenen.

Musicalen bliver, ud over de mange kendte hits fra Midt om natten, toppet op med sange som Langebro, This is My Life, Tarzan Mamma Mia, Joanna og Vi er dem de andre ikke må lege med – træfsikre hits fra både Kim Larsens og Gasolins´ bagkatalog.

Billettype:
Siddende – kun udvalgte pladser på balkon