Midland Festival

**Rabatten gælder til og med d. 31. dec. 2019**

D. 14.-16. maj 2020 i Otterup på Fyn

Som medlem af ADHD-foreningen har du mulighed for at købe billetter til ovenstående dato/datoer og få 10% rabat ex. gebyr.

Midland Festival!

Midland Festival er for alle der holder af Americana, Country og Roots musik fra et bredt og varieret musikprogram, hvor der er noget for enhver smag fra både danske og internationale bands.

Midland Festival afholdes i et stort telt på Hasmark Strand Camping på Nordfyn, så du er i læ for regn og vind.

Læs mere på: https://midlandfestival.dk/, hvor programmet for festivalens løbende opdatere