Mamma Mia!

Musical Mamma Mia!

Med 10% rabat

København, 29/1-20, 30/1-20, 5/2-20 og 13/2-20

Som medlem af ADHD-foreningen har du mulighed for at købe billetter til forestillingerne 29/1-20, 30/1-20, 5/2-20 og 13/2-20 og få 10% rabat.

En mor. En datter. Tre mulige fædre – og et bryllup du aldring glemmer!

Over 60 millioner mennesker verden over er blevet forelsket i karaktererne, historien og musikken. Manuskriptforfatter Catherine Johnsons glade og morsomme historie udspiller sig på en græsk ø. Sofie skal giftes, men ved ikke, hvem hendes far er. Hun læser sin mor Donnas dagbog og finder ud af, at der findes 3 mulige fædre, og inviterer dem i al hemmelighed til sit bryllup. En af dem er hendes far, men hvem?

De magiske fortællinger i ABBAs tidsløse sange driver denne fortryllende historie om kærlighed, glæde og venskab frem, og hver aften vil publikum få deres livs oplevelse.
Med flere produktioner verden over end nogen anden musical er MAMMA MIA! en fantastisk succes!

Endelig tilbage i Danmark!

Efter ti års ventetid kan det danske publikum atter opleve den globale megasucces MAMMA MIA! på dansk i foråret 2020. I 2010 oplevede 190.000 danskere musicalen MAMMA MIA! ledsaget af ABBAs udødelige hits i København og Aarhus. Opsætningen havde et af de største forsalg til en dansk teaterforestilling nogensinde. Ligesom sidst bliver musicalen opført med et dansk cast og med danske versioner af ABBAs allerstørste hits.

Et talentfuldt dansk cast

Annette Heick skal spille den ene kvindelige hovedrolle som Donna. Den anden hovedrolle spilles af det 24-årige stortalent Matilde Zeuner Nielsen. I de øvrige roller medvirker bl.a. Trine Gadeberg, Nicoline Siff Møller, Gordon Kennedy, Jesper Lundgaard, Peter Oliver Hansen og René Wormark.*

*Der tages forbehold for, at rollerne kan spilles af andre skuespillere i tilfælde af sygdom eller andre forhindrende omstændigheder.

Medlemstilbud