Lisa Ekdahl

d. 07.11.2020 – Tinghallen, Viborg
(Slut dato for rabat 30.09.2020)

Som medlem af ADHD-foreningen har du mulighed for at købe billetter til ovenstående dato/datoer og få 30% rabat ex. gebyr.

Den svenske superstjerne Lisa Ekdahl gæster Tinghallen Viborg, når hun drager ud på sin kommende tourné i november 2020.

Siden gennembruddet i 1994 har Lisa Ekdahl sat ord på den særlige skandinaviske skrøbelighed og styrke. I en original blanding af en stærk sangtradition, jazz og bossanova har hun indtaget scener verden over. Hun har gennem de seneste 25 år både leveret nationale og internationale hits – mest kendt er nok hitsinglen ”Vem Vet”.