Kira Skov – I nat blir’ vi gamle

Kira Skov – I nat blir’ vi gamle – Store VEGA

Store VEGA d. 24. marts 2020 (Rabatlinket udløber den 01.03.20)

Som medlem af ADHD-foreningen har du mulighed for at købe billetter til ovenstående dato/datoer og få 25% rabat ex. gebyr.

Kira Skov – I nat blir’ vi gamle – Store VEGA

Det var egentlig slet ikke meningen. Kira Skov havde travlt med andre projekter og drømte egentlig om en pause fra at udsende plader. Siden debut’en med Kira & The Kindred Spirit har der næsten årligt været et nyt album fra Kiras hånd, og også denne gang ville musikken ud.

I nat blir’ vi gamle er Kiras Skovs 14. album. Men faktisk var planen at fordybe sig i et bogprojekt. Kira havde taget pause fra turnélivet og afsat tid alene på landet for at fordybe sig i at skrive. Ikke udfra en fuldstændig defineret idé, nok ord om livet set fra Kiras perspektiv, ord der kunne ende som oplægget til en bog – om ikke en erindringsbog – så måske noget derhenaf. At arbejde med sproget, med dansk prosa og lyrik åbnede op for en ny verden og affødte ganske uventet de første sange.

“Pludselig sad jeg alligevel med guitaren i hånden og komponerede med udgangspunkt i de danske ord og tekster jeg havde skrevet”, siger Kira Skov.

Snart tog det fart, og før Kira vidste af det, havde hun skrevet materiale nok til mindst én plade. Processen med indspilningerne var også anderledes og eksperimenterende. Det var i et tæt samarbejde med musikeren og produceren Silas Tinglef.

“Vi testede sangene kan man sige, og processen blev anderledes end mine tidligere produktioner med de mange og lange studiedage, producere og bands. Stille og roligt var det lis’som vi legede sangene frem”.