Junglerun 2019

Lolland/Falster: Knuthenborg Safaripark 11. august 2019
Næstved: Rådmandshaven/Herlufsholm 25. august 2019
Århus: Moesgaard strand 1. september 2019

Som medlem af ADHD-foreningen har du mulighed for at købe billetter løbene og få 20% rabat.

Om Junglerun

” Junglerun er Danmarks nye sjove familieforhindringsløb, alle kan være med og allerede nu, har vi gode historier om børn med særlige behov, som har haft en god oplevelse ved at deltage, fordi de kan være aktive på lige fod med andre børn uden at føle sig speciel.

Man løber som et hold med et barn (5-12 år) og en voksen. Undervejs skal I løse samarbejdsøvelser hvor jeres motorik og samarbejdsevner bliver udfordret.

Alle børn får en gymnastikrygsæk med gode overraskelser fra vores sponsorer. Der er T-shirts til børnene og der er medaljer til alle børn når målstregen passeres, Vi håber at se jer til en hyggelig, sjov og udfordrende dag i naturen :)”

Læs mere om løbet på Junglerun.dk

Medlemstilbud