Vælg interesser:

Rabat: 15% ex. gebyr

Sted: K.B. Hallen København

Dato: 23. oktober 2021

Jonah Blacksmith indtager K.B. Hallen 23. oktober!

Til efteråret besøger bandet K.B. Hallen – eneste koncert i denne ombæring på Sjælland – som en del af deres stort anlagte “Brothers tour 2021”. Septetten brygger allerede nu på såvel format og indhold og på at give folk en oplevelse langt ud over det sædvanlige; en disciplin, som efterhånden er blevet et varemærke for Jonah Blacksmith. Det blev underbygget af en fuldstændig udsolgt turné i november 2020.

Brothers, som udkom i oktober 2020, har høstet stor ros og anerkendelse fra såvel anmeldere som den til stadighed støt voksende fanskare. “Unik, behagelig og indbydende sound” (Gaffa 4/6). “På det nye album er barren sat nærmest tårnhøjt. Det er svært at sætte fingeren på noget, der ikke bare spiller, giver mening og i det hele taget lyder tæskegodt” (Nordjyske 5/6). Singlerne Monster, Honey og senest Dreams er blevet taget særdeles godt imod, og har længe været i fast rotation på bl.a. DR P4.

Bandet har inden for de sidste seks måneder optrådt på landsdækkende TV, bl.a. i forbindelse med “Kronprinsparrets Kulturpris 2020” på TV 2, “Tønder Festival 2020” på DR2, foruden “Fællessang – hver for sig” på DR.

Om udgivelsen af Brothers udtaler brødrene Alstrup: “Sangene er skrevet over de sidste to år, og afspejler en tid, hvor drømme og afsavn har spøgt, som små monstre, der ligger på lur. Sangene på Brothers har fået tid til at finde deres egne ben at stå på, og de har nu efterhånden sneget sig ud af vores hænder og fået deres eget liv.”

“Til efteråret drager vi på tour sammen med vores band-brødre. Vi ser så meget frem til at spille for et stående, feststemt publikum, fri af den skygge, som har præget meget af det seneste år for os alle sammen. Og så får vi lov til at lægge arm med bl.a. legendariske K.B. Hallen. Det bliver vildt spændende. Og så glæder vi os bare meget til, at vi kan skabe nye minder sammen i fællesskab.” Når snakken falder på K.B Hallen, fortsætter Simon og Thomas: “Det er med lige dele glæde og ydmyghed, at vi for første gang i vores karriere skal betræde en af de største og mest legendariske indendørs scener her i landet. Det suger ikke så lidt i maven. Vi vil i al fald gøre alt, hvad der står i vores magt til at skabe en uforglemmelig koncert – for os, såvel som for vores publikum.”

Jonah Blacksmith har hjerte og rod i Thy, og består af Thomas og Simon Alstrup, samt Søren Bigum, Lasse Alstrup, Jon Bisgaard Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard.Jonah Blacksmith indtager K.B. Hallen 23. oktober!

Billettype: Siddende og ståpladser

Medlemstilbud