Glad Zoo

Glad Zoo Årskort og Dagsbilletter

Lintrup – Sæsonen 2020

Som medlem af ADHD-foreningen har du mulighed for at købe billetter til ovenstående dato/datoer og få 20% rabat ex. gebyr.

I Glad Zoo har de 80 dyrearter

Du kan komme tæt på dyr som geder, grise og kænguruer, mens du må nøjes med at nyde synet af asiatiske vildhunde, hulepindsvin og slanger. Hver dag kan du møde en dyrepasser, der gør dig klogere på dyrene, og i højsæsonen også opleve det spektakulære rovfugleshow. Hygge med hele familien er selvfølgelig et must. I er velkomne til at spise lækkerier fra cafeen eller jeres egen medbragte mad på en af zoos mange terrasser, og naturlegepladsen og hoppepuderne venter på legeglade børn. Hvis lysten er til en souvenir eller forfriskning, er personalet altid klar i kiosken. Glad Zoo har uforglemmelige oplevelser for alle.

Dagsbillet

Med en dagsbillet til Glad Zoo kan du være i parken så længe, du vil indenfor åbningstiden. Onlinebilletten kan benyttes en valgfri dag i hele sæsonen, frem til og med den 25. oktober 2020.

Sæsonkort

Med et sæsonkort kan du besøge dyreparken ligeså tit, du har lyst. Når du ankommer til Glad Zoo første gang, skal du henvende dig i indgangen og få byttet til din billet til et sæsonkort.

Læs mere om dagsprogram og særlige oplevelser på vores hjemmeside www.gladzoo.dk
Sæson 2020 i Glad Zoo slutter den 25. oktober.

Ledsager får gratis adgang mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort