Vælg interesser:

Gilbert O’Sullivan

d. 09.05.2021 – Docken, København
(Slut dato på rabat 07.05.2021)

Gilbert O’Sullivan – Docken, København

Kom og oplev den irske poplegende Gilbert O’Sullivan, når han d. 9. maj 2021 gæster Docken i København med et brag af et show.

Med sine utallige hits er han én af de største irske musikere nogensinde. Han oplevede international hitliste succes i 70’erne og 80’erne med sange som “Alone Again”, “Clair” og “Get down”, der toppede de britiske og amerikanske hitlister – og de danske.

Gilbert O’Sullivan skrev under på sin første pladekontrakt i 1967 og har lige siden skabt en række internationale hits. Gennem årene har han leveret 16 plader der er gået ind på Top 40 og har desuden haft 6 hits som nr. 1.

Billettype:
Siddende / stående