E-sport event BLAST Pro Series

BLAST Pro Series – Det største esport-event på dansk jord nogensinde

Med 30% rabat

Royal Arena, 25. november, København

BLAST Pro Series er det nyeste og mest eksplosive Counter-Strike- og esport-event i verden! Og med over 10.000 mennesker i den nye, topmoderne Royal Arena vil dette være den største esport-event på dansk grund nogensinde.

Dørene åbner 10:30, og når dagen omme, den store finale spillet, og pokalen er blevet overrakt til de første BLAST Pro Series Champions nogensinde, vil du have oplevet seks af verdens bedste hold, når danske Astralis og North tager kampen op mod G2, FaZe, NiP og verdens bedste hold, SK Gaming, når der kæmpes om en præmiepulje på 250.000 Dollars på den nye, unikke, trekantede BLAST Pro Series scene.

Som medlem af ADHD-foreningen har du eksklusivt mulighed for at sikre dig billetter med rabat. Du får 30 % rabat på billetten til hvad der uden sammenligning bliver det vildeste esport event i Danmark nogensinde – med Counter-Strike i verdensklasse.

OBS: tilbuddet er ud fra først-til-mølle princippet, da der er et stærkt begrænset antal billetter.

blast pro600x110

Ønsker du at gøre brug af muligheden for at opnå rabat, skal du skrive til Birgit på bl@adhd.dk og fortælle hvilken event du ønsker at deltage i. Du må gerne tilføje dit medlemsnummer i mailen hvis du kender det