Danish FIM Speedway Grand Prix

D. 12. september 2020 i Vojens Speedway Center

Som medlem af ADHD-foreningen har du mulighed for at købe billetter til ovenstående dato/datoer og få 20% rabat ex. gebyr.

Danish FIM Speedway Grand Prix sponsored by ECCO

I 2019 så 15.000 begejstrede tilskuere de 16 bedste speedwaykørere i verden kæmpe om at blive verdensmester. Gå ikke glip af at se de danske stjerner VM sølvvinder Leon Madsen og Niels Kristian Iversen samt det danske wildcard kæmpe mod verdenseliten, som er ført an af den forsvarende verdensmester Bartosz Zmarzlik samt de tidligere verdensmestre Tai Woffinden, Greg Hancock og Jason Doyle. Derudover kan I opleve de polske stjerner Patryk Dudek, Magic Janowski og det russiske missil Emil Sayfutdinov samt mange flere.

BE THERE…

Info om billetter
Billettyperne Barn under 15 år og Pensionist over 65 år kan kun købs som ståpladser.
Familiebilletten til 2 voksne og 2 børn under 15 år kan kun købes som ståpladser.
Tribune A-B-C er overdækket.
Tribune D-E-F-G er ikke overdækket.