Come2Live Slotskoncert på Ledreborg Slot

Ledreborg Slot – Lørdag den 15. august kl. 12.00 – 19.300

Som medlem af ADHD-foreningen har du mulighed for at købe billetter til ovenstående dato/datoer og få 20% rabat ex. gebyr.

Glæd dig til en sommerdag fyldt med den bedste musik, det lækreste mad og iskolde øl og drinks!

Slotsparken forvandles for en enkelt dag til en koncertplads, og danner rammerne for en mindeværdig oplevelse ud over det sædvanlige.

Come2Live er stolte af at præsentere:
– Teitur
– Rasmus Walter
– P4 værter og DJs Milling & Molbech i et tematisk EARTH, WIND & FIRE-show med Jan Glæsel og bandet Rumors Corner
– Sko / Torp
– Aura Dione
– Barbara Moleko

Kom og syng med på alt det, du kender så godt, og opdag samtidig nyt og spændende musik.

Kom til koncert, kom til Ledreborg, Come2Live!