Bryan Ferry

d. 23.05.2021 – Tinghallen, Viborg
(Slut dato for rabat 01.03.2021)

Bryan Ferry

Det er første gang, at Bryan Ferry optræder i Viborg, og hvilket mere passende sted end den helt nye Tinghallen, som fejrer færdiggørelsen af deres nye koncertsal med et verdensnavn i topform.

Bryan Ferry er en britisk sanger, sangskriver og keyboardspiller, 1970-83 et fremtrædende medlem af rockgruppen Roxy Music. Bryan Ferry udsendte sit første soloalbum These Foolish Things i 1973, hvor han overvejende fortolkede andre sangskriveres sange. I de følgende to årtier udviklede Bryan Ferry sin egen personlige stil med flot klingende elektronisk rockmusik. Hans image som croonende playboy, der blev lanceret tidligt i karrieren, fik desuden tilsat stænk af verdenssmerte. Denne stil kan fx høres på Roxy Musics sidste lp Avalon (1982), sangen Slave to Love (1985) samt cd’erne Taxi (1993) og Mamouna (1994).