Bonnie Tyler

d. 26.11.2020 – Tinghallen, Viborg
(Slut dato for rabat 31.08.2020)

Som medlem af ADHD-foreningen har du mulighed for at købe billetter til ovenstående dato/datoer og få rabat ex. gebyr.

Bonnie Tyler

Glæd dig til en aften med masser af hits, når Bonnie Tyler gæster Viborg på sin kommende Europatourné. Den 68 årige sangerinde gæster Danmark og spiller den eneste koncert i Jylland i 2020 i Tinghallen Viborg torsdag 26. november.

Bonnie Tyler fik sit gennembrud i 1977 med albummet ”The World Starts Tonight” med singlehits som “Lost in France” og “More Than a Lover”. Senere har Bonnie Tyler udgivet stærke singler som ”Total Eclipse of the Heart”, ”Holding Out for a
Hero”, ”It’s A Heartache” og mangle flere.