Vælg interesser:

Alphaville

d. 09.04.2021 – Docken, København
(Slut dato på rabat 01.12.2020)

Alphaville – Docken, København

Det ikoniske band Alphaville giver koncert på Docken d. 9. april 2021. Det er ikke uden grund at bandet har status som et af 80’ernes største kultbands. Mere end 30 år i musikbranchen, millioner af solgte pladser og utal af koncertture, tærede på bandet. I dag er det faktisk kun forsanger, Marion Gold som er oprindeligt medlem fra 80érne. Men de fleste er enige i, at han også er den allervigtigste med sin karakteristiske stemme, fører os hjemvant gennem deres hits. Det bliver en aften ”down memory lane” for mange koncertgæster.

Line up vil bestå af Marian Gold, Martin Lister (keyboards), David Goodes (guitars) og Jakob Kiersch (trommer)

Billettype:
Siddende / stående