Agnes Obel koncert

Agnes Obel koncert – Support: River Into Lake (solo)

K.B. Hallen d. 26. og 27. februar 2020

Som medlem af ADHD-foreningen har du mulighed for at købe billetter til ovenstående dato/datoer og få 20% rabat ex. gebyr.

Agnes Obel annoncerer dobbeltkoncerter i K.B. Hallen
Support: River Into Lake (solo)

Den anmelderroste komponist, sangerinde og pianist, Agnes Obel, har et nyt album i støbeskeen, der bliver udgivet på det hæderkronede selskab, Deutsche Grammophon. I den forbindelse har den danske sangskriver annonceret en omfattende europæisk turné, der bringer hende til Danmark, når hun onsdag den 26. februar og torsdag den 27. februar besøger K.B. Hallen.

Den danske sangskriver, Agnes Obel, har i en årrække høstet verdensomspændende anerkendelse for sit virke som komponist, sangerinde og pianist. Succesen har bragt danskeren verden rundt og tildelt hende utallige priser samt flere guld- og platincertificeringer. For nyligt kunne danskeren annoncere, at hun har skrevet kontrakt med et af de mest legendariske og hæderkronede musikselskaber, Deutsche Grammophon, der også huser musik fra Berlinerfilharmonikerne, Max Richter, Vikingur Ólafsson og den afdøde operastjerne, Luciano Pavarotti. I den forbindelse har danskeren annonceret et nyt album senere i år samt en omfattende europæisk turné, der byder på hele to danske koncerter, når hun gæster K.B. Hallen i begyndelsen af næste år.

Agnes Obel, der i øjeblikket er bosiddende i Berlin, debuterede i 2010 med det prisvindende og platincertificerede album, ’ Philharmonics’, der gav danskeren international opmærksomhed. I 2013 fulgte sangerinden op med albummet, Aventine, hvorfra singlen ’Familiar’ kom. Albummet blev danskerens internationale gennembrud, og sangen, ’September Song’ blev håndplukket til soundtracket til HBO-hitserien ’Big Little Lies’ med blandt andre Nicole Kidman og Reese Witherspoon. I 2016 udgav danskeren det anmelderroste album, ’Citizen of Glass’, som blandt andet Information kaldte ”fremragende” og ”en plade, der i momenter virker moderne, og i andre momenter spøgelsesagtigt tidløs. Og en plade, der folder Agnes Obels talent ud, og som ikke mindst sætter en tyk, men også nærmest gotisk krummeluret streg under det selvsamme talent”. Også andre medier, som Jyllands-Posten og Politiken, kvitterede med fem stjerner. Sidst Agnes Obel gav koncert på dansk jord var i 2017, da hun besøgte NorthSide i Aarhus og efterfølgende gav koncert i DR Koncerthuset. Med et nyt album på vej, udgivet på et af musikverdenens mest hæderkronede pladeselskaber, er forventningerne til Agnes Obel tårnhøje, når den danske anmelder- og publikumsdarling træder på scenen med nyt materiale og særligt udvalgte sange til hele to koncerter onsdag den 26. februar og torsdag den 27. februar 2019 i K.B. Hallen.

Begge koncerter er fuldt siddende med nummererede pladser og begrænset kapacitet.