Vælg interesser:

Medlemstilbud

Tilbud på events til medlemmer

ADHD-foreningen indgår samarbejde med forskellige udbydere af arrangementer og events

Et samarbejde med virksomheder som bl.a. Billetlugen betyder at ADHD-foreningen har mulighed for at tilbyde billetter til forskellige arrangementer til en god pris. Du har mulighed for at spare penge når du køber billetterne som medlem af ADHD-foreningen.

Du finder de arrangementer vi i øjeblikket har gode priser på i menuen til højre. Er menuen tom, er det fordi vi lige pt. ikke har tilbud på arrangementer, men hold øje med siden, for den vil blive opdateret løbende.

Ønsker du at gøre brug af muligheden for at opnå rabat, skal du skrive til Mette på mes@adhd.dk og fortælle hvilket event du ønsker at deltage i. Du må gerne tilføje dit medlemsnummer i mailen hvis du kender det.

Du vil så modtage et link til arrangementet og evt. en rabatkode.

ADHD-foreningen siger tak til bl.a. Billetlugen for muligheden!