Medlemstilbud

Medlemstilbud – rabat på events

Som medlem af ADHD-foreningen har du mulighed for at deltage i forskellige events med rabat.

I menuen til højre kan du se hvilke events du som medlem af ADHD-foreningen kan få rabat på i øjeblikket. Er listen tom, så er det fordi vi pt. ikke har events du kan få rabat på, men hold øje med siden for listen bliver løbende opdateret.

Ønsker du at gøre brug af muligheden for at opnå rabat, skal du skrive til Birgit på bl@adhd.dk og fortælle hvilken event du ønsker at deltage i. Du må gerne tilføje dit medlemsnummer i mailen hvis du kender det.