Visionsmål 2

Visionsmål 2: At engagere vidt og bredt

VM2At engagere vidt og bredt

ADHD-foreningen skal fortsætte den løbende udvikling af foreningen, så den kan fortsætte med at engagere vidt og bredt og støtte stadig flere ADHD-berørte.

Aktiviteter der skal bidrage til at engagere vidt og bredt

• ADHD-foreningen skal øge kontakten til eksisterende medlemmerne med 10% for at identificere deres behov og ønsker. Det vil engagere vidt og bredt.
  • ADHD-foreningen skal øge medlemsantallet med 10% for at engagere endnu flere.
  • ADHD-foreningen skal styrke frivilligheden ved at give de frivillige ildsjæle mere indflydelse og øge kommunikationen frivillige imellem. Der skal engageres vidt og bredt og flere frivillige vil komme til.
  • ADHD-foreningen skal søge mod at engagere brugerne vidt og bredt. Igennem brugerinddragelse skal foreningen komme tættere på mennesker med ADHD.
  • ADHD-foreningen skal øge det lokale aktivitetsniveau i udvalgte geografiske områder ved at udvide antallet af lokalafdelinger med op til 3. Herunder skal der kigges på muligheden for at støtte op om oprettelse af søsterorganisationer på f.eks. Grønland og Færøerne. Der skal engageres vidt og bredt i nye områder.