Medlemsmagasin

ADHD-foreningens medlemsmagasin

ADHD Magasinet udkommer 6 gange årligt og udsendes til alle medlemmer af ADHD-foreningen.

Lokalafdelinger kan få indlæg i ADHD Magasinet på deres egne sider i magasinet. Derudover er det muligt, at få landsdækkende stof i selve magasinet både for lokalafdelinger og andre.

Se medlemsmagasinerne her>>>

Hvis du har stof til bladet, kan du sende det til mailto:aj@adhd.dk. Så vil du få besked, om det er muligt at få det trykt i magasinet.

Deadlines for materiale til medlemsmagasin årgang 2018

Magasin Deadline til redaktionen Udsendelse fra:
Nr. 1 21. december 2017 15. februar
Nr. 2 1. marts 16. april
Nr. 3 25. april 12. juni
Nr. 4 18. juni 30. august
Nr. 5 7. september 23. oktober
Nr. 6 24. oktober 7. december

Tekstmængde

Som udgangspunkt beregner vi 3.300 tegn inklusiv mellemrum til én side og 6.600 til to sider.

Vi foretrækker, at der ud over teksten skrives en faktaboks, hvor faktuel information om emnet er sat let overskueligt op. Derudover vil vi gerne have et par fotos eller grafik vedlagt dokumentet.

Der kan i perioder være meget materiale i forhold til den begrænsede spalteplads i ADHD Magasinet. Indsendt materiale vil derfor nogle gange skulle vente, før det kan blive trykt.

Redaktionen forbeholder sig ret til at redigere i materialet og til at publicere det på ADHD-foreningens hjemmeside. Artikler med reklamesigte accepteres ikke.

Annoncetegning

Dette varetages af Dansk Blad Service, som kan kontaktes på 70701225 / info@danskbladservice.dk