fbpx
Opret bruger på ADHD
Som bruger kan du deltage aktivt på forummet og hjælpe med nyttige tips og svar for andre med ADHD.
Indtast dine oplysninger her STEP 1 af 2
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 1 af 4
Indtast dine oplysninger her
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 2 af 4
Vælg medlemstype:

Vælg interesser:
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 3 af 4
Betal med kreditkort:
Et medlemskab i ADHD-foreningen betales første gang med kreditkort
Du kan på sidste side tilmelde dig til betalingsservice. Kontingent opkræves i februar.
Du er nu blevet medlem
Vi håber, at du vil blive glad for dit medlemskab. Velkommen i ADHD-foreningen.
Luk menu

Din kurv

Du har ingen varer i kurven.

Gå til webshoppen for at tilføje varer til kurven.

Indtast oplysninger

Step 2 af 5

Indtast betalingsadresse nedenfor

Anden leveringsadresse
Ja
Nej
(hvis du logger ind vil den automatisk udfylde dine kontakt oplysninger)

Indtast leveringsadresse nedenfor

Vælg leveringsmetode

Overblik

Her er din endelige ordre. Kig den igennem og tjek, om alt er, som det skal være.

Step 3 af 5
Vare: Antal: Enhedspris:
1 0,00 DKK
(Momsbeløb: 0,00 DKK)
Subtotal: 0,00 DKK inkl. moms
0,00 DKK
(Momsbeløb: -5,00 DKK)
Subtotal:
0,00 DKK inkl. moms
Tak for din tilmelding!
Du vil modtage faktura samt program med posten en af de kommende dage. Ydermere vil har vi sendt dig en mail med din tilmelding.

Vi ses!
Donation

Ambassadører

ADHD-foreningens ambassadører

Der er findes mange måder at støtte ADHD-sagen på. En af måderne er at være ambassadør for foreningen.

ADHD-foreningens ambassadører er kendte og bredt respekterede personer. De har ikke nødvendigvis selv ADHD/ADD, men de støtter foreningens arbejde med deres gode navn og præstation i det år, de er ambassadør. De er med til at give ADHD/ADD et ansigt udadtil.

Med deres engagement og lyst til at hjælpe andre er de med til at skabe opmærksomhed om ADHD/ADD og gøre en forskel for børn, unge og voksne med diagnosen.

ADHD-foreningen er utrolig glade for deres støtte.

Vi håber, at de kan inspirere mennesker med ADHD/ADD til at tro på deres eget værd og muligheder.

 • Caroline Fleming
 • - TV vært, entrepreneur, forfatter, model og voksen med ADHD
 • Jeg er meget beæret og stolt over at være ambassadør ADHD-foreningen. Jeg glæder mig meget til at hjælpe med at gøre en kæmpe forskel. Jeg ser frem til at være med til at ændre den nuværende tabu betragtning af diagnoser, da disse faktisk kan være nogle af livets største gaver, når man får den rigtige hjælp og vejledning. Jeg vil gerne være med til at udbrede denne forståelse og være med til at give adgang til den rigtige hjælp, så alle der har brug for hjælp, kan få det.

  At være forælder er det, jeg elsker mest ved livet. Men det er også, til tider, en af ​​de største udfordringer. Både jeg selv og mit yngste barn har fået konstateret ADHD, og selvom jeg ikke rigtig vidste noget om diagnosen før, så måtte jeg lære med lynets hastighed, da påvirkningen på vores familie på alle niveauer var så enorm stor.

  Tusind tak fordi ADHD-foreningen har valgt mig som ambassadør, jeg vil gøre min bedste.

  Du kan læse mere om Carolines ADHD diagnose her>>

 • Jens Galschiøt (2020)
 • - Billedkunstner
 • “Det er os, der er en del af jordens salt

  Mange af os med Damp vi kan koncentrere os rigtig godt, bare om en helt bestemt ting og alt andet, det er fuldstændig forvirrende, det er vi fuldstændig uinteresserede i. Fx kan jeg ikke lære tabeller. Jeg er rigtig god til regning, men jeg kan ikke lære tabeller. Det interesserer mig ikke, og derfor kan jeg ikke gøre det. Og sådan er det hele tiden, vi har nogle selektive ting, og i virkeligheden er det de der underlige hjernekombinationer, der gør, at vi fungerer som kunstnere.”

  Jens arbejder primært med at bekæmpe verdens uretfærdigheder ved at opsætte skulpturer i større byer verden over. Han er nok en af de mest kendte og omtalte danske kunstnere i udlandet, hvor opmærksomheden om hans værker spænder fra Hong Kong til Brasilien, Mexico, Berlin, Spanien, USA og Kina. Selvom Jens ikke har en diagnose, så betegner han sig selv som et Damp-barn.

  Læs historien om Jens Galschiøt her>>

 • Sune Demant (2017)
 • -amatørbager, tandlæge, Ph.d. stipendiat og voksen med ADD
 • ”Da jeg fik diagnosen, var det en stor lettelse. Det gav mig nogle forklaringer, og der var en genkendelsens glæde, når jeg læste om ADD. Jeg følte, at jeg fik et tilhørsforhold og blev del af et nyt fællesskab af mennesker, at ADD’en var en slags adelsmærke. Det betyder meget for mig, at jeg nu som ambassadør for ADHD-foreningen også kan være med til at styrke det fællesskab, og være en som andre kan spejle sig i.”

 • Danni Elmo (2015)
 • - musiker, foredragsholder og voksen med ADHD
 • ”For mig er ADHD bedst beskrevet som ’fuld gas i frigear’, så det er ikke så sært, at der ryger en toppakning i ny og næ.
  Det betyder meget for mig (at være blevet ambassadør i ADHD-foreningen). Det er en stor ting i mit liv, fordi jeg ville ønske at, der havde været en eller anden med noget pondus, dengang jeg var 15 år gammel, der havde sagt de ting jeg gerne ville høre, eller de ting som måske havde gjort det lidt nemmere for mig. Det har jeg muligheden for at gøre nu, og det glæder jeg mig ekstremt meget til.”

 • Lykke May Andersen (2009)
 • - international topmodel og voksen med ADHD.
 • ”Jeg har sagt ja til at være ambassadør for ADHD-foreningen, fordi jeg synes folk i Danmark ved alt for lidt om ADHD. Så jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe til med at skabe mere fokus på diagnosen. Jeg føler, jeg selv ville have fået mere ud af min skolegang, hvis det var blevet opdaget tidligere at jeg har ADHD. Jeg håber, at jeg – da jeg måske ikke er den stereotype ambassadør for en forening – kan være et forbillede for, eller tale til, et andet slags ”publikum”! ”

 • Renée Toft Simonsen (2008)
 • - børnepsykolog, forfatter og brevkasseredaktør
 • ”Jeg kan godt lide tanken om at give videre. At vi øser af vores kærlige måde at være på – at vi giver noget af det gode videre, som vi selv har fået. Når jeg hører ADHD, tænker jeg: En person, der har nogle særlige vanskeligheder. En, der skal have særlig hjælp og særlige vilkår. Det er jo mennesker, som godt kan se, at nu går det galt – og som har brug for hjælp.

 • Sebastian Klein (2008)
 • - naturelsker, programudvikler, børnebogsforfatter, rimsmed og børneunderholder
 • ”Det er fascinerende at høre om kendte, som Einstein og Niels Bohr, man mener havde ADHD. Det må det også være for forældrene: Hvis Einstein havde ADHD, så kan det ikke være så slemt at min søn eller datter har det.
  Diagnosen er jo et prædikat som i nogle henseender siger, at mit barn ikke er lige så godt som dit, men det lindrer vel. Det at have fået et prædikat og se, at andre alligevel har klaret det godt – det må være en hjælp at kunne sige.”

 • Anders Stjernholm (2008)
 • - stand-up komiker, journalist og voksen med ADHD
 • “Hvis jeg kan aftabuisere ADHD, bliver jeg rigtig glad, for jeg har ikke personligt nogle tabuer. Det bør man heller ikke have som komiker, og jeg kan ikke forstå, hvorfor psykiske lidelser skal være det. I sidste ende handler det jo bare om hjernens kemi. Man behøver ikke undskylde for, hvad man er blevet givet fra naturens hånd.”

Bliv medlem af ADHD-foreningen og støt ADHD-sagen