fbpx
Opret bruger på ADHD
Som bruger kan du deltage aktivt på forummet og hjælpe med nyttige tips og svar for andre med ADHD.
Indtast dine oplysninger her STEP 1 af 2
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 1 af 4
Indtast dine oplysninger her
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 2 af 4
Vælg medlemstype:

Vælg interesser:
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 3 af 4
Betal med kreditkort:
Et medlemskab i ADHD-foreningen betales første gang med kreditkort
Du kan på sidste side tilmelde dig til betalingsservice. Kontingent opkræves i februar.
Du er nu blevet medlem
Vi håber, at du vil blive glad for dit medlemskab. Velkommen i ADHD-foreningen.
Luk menu

Din kurv

Du har ingen varer i kurven.

Gå til webshoppen for at tilføje varer til kurven.

Indtast oplysninger

Step 2 af 5

Indtast betalingsadresse nedenfor

Anden leveringsadresse
Ja
Nej
(hvis du logger ind vil den automatisk udfylde dine kontakt oplysninger)

Indtast leveringsadresse nedenfor

Vælg leveringsmetode

Overblik

Her er din endelige ordre. Kig den igennem og tjek, om alt er, som det skal være.

Step 3 af 5
Vare: Antal: Enhedspris:
1 0,00 DKK
(Momsbeløb: 0,00 DKK)
Subtotal: 0,00 DKK inkl. moms
0,00 DKK
(Momsbeløb: -5,00 DKK)
Subtotal:
0,00 DKK inkl. moms
Tak for din tilmelding!
Du vil modtage faktura samt program med posten en af de kommende dage. Ydermere vil har vi sendt dig en mail med din tilmelding.

Vi ses!
Donation

Nyheder

Donation skal hjælpe børn med ADHD til et bedre liv
Skrevet d. 20. december 2021

ADHD-foreningen er en af ti velgørende organisationer, som nu hver modtager 100.000 kroner fra den fond, der ejer Sol og Strand Feriehusudlejning nemlig ”Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld”.

Børn med ADHD forstår ikke altid, hvordan ADHD påvirker dem – og deres forhold til andre børn og voksne.

Men det skal en donation på 100.000 kroner fra ”Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld”, der ejer Sol og Strand Feriehusudlejning A/S, gøre noget ved. Det skal bruges til at samle børn med ADHD i gruppeforløb.

Det fortæller Camilla Lydiksen, direktør i ADHD-foreningen, Camilla Lydiksen.

– Med den flotte donation vi har modtaget, kan vi afholde fire nye PUST-gruppeforløb for børn med ADHD. Gruppeforløbene gør børnene i stand til bedre at kunne håndtere de vanskeligheder deres ADHD giver dem, samtidig med at deres selvværd, selvforståelse og sociale kompetencer styrkes. Det er vigtigt, at børnene får en forståelse af, hvordan deres ADHD påvirker dem så tidligt som muligt, siger Camilla Lydiksen.

30 BØRN SKAL KLÆDES PÅ TIL LIVET MED ADHD

– Vi er utroligt glade for, at vi med disse midler kan uddanne 3-6 skolemedarbejdere til PUST-gruppeledere samt afholde 4 nye PUST-grupper, og dermed klæde omkring 30 børn i aldersgruppen 9-12 år på til livet med ADHD. Det er vores håb, at de uddannende gruppeledere vil fortsætte med at afholde PUST-forløb efterfølgende, så endnu flere børn kan få muligheden for et PUST-forløb.

– Vi er jo i den situation i ADHD-foreningen, at vi ikke er på finansloven. Af den grund er donationer som jeres altafgørende for, at vi kan fortsætte vores arbejde og støtte op om så mange mennesker som muligt med ADHD/ADD. Derfor er vi også så utroligt taknemmelige for donationen, så vi får mulighed for at styrke børns selvværd og sociale kompetencer., siger ADHD-foreningens direktør, Camilla Lydiksen.

”FERIE MED DET GODE HJERTE” – OVERSKUDDET GØR GAVN I VELGØRENDE ORGANISATIONER, IKKE KAPITALFONDE

Det er unikt i det danske turisterhverv, at langt størstedelen af overskuddet fra Sol og Strands udlejning af sommerhuse og ferieboliger i løbet af få år bliver omsat til støtte til velgørende og lokale formål. I stedet for at havne i udenlandske kapitalfonde og pengetanke.

Formanden for fondens bestyrelse, Jens Stadum, glæder sig over, at både husejere, feriegæster og medarbejdere har bidraget med input til processen – og at fonden nu for andet år i træk kan uddele en million kroner til velgørende formål:

– Vi kan se af ansøgningerne – og af de tilbagemeldinger, vi får fra sidste års modtagere af donationer fra ”Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld” – at pengene gør en vigtig forskel for mange af de mennesker, som har det svært og er udfordret. Og det gælder både i Danmark, men også uden for de danske grænser. Der er virkelig brug for penge, siger bestyrelsesformanden.

– Vi kan med god samvittighed sige, at man bidrager til at gøre noget godt for andre, når man holder ferie gennem Sol og Strand. Det er det, vi kalder ”Ferie med det gode hjerte”, siger Jens Stadum.

– Vi har allerede besluttet, at vi åbner for ansøgninger til den næste udlodningspulje efter sommeren 2022, således vi også til næste år i december kan 1 million kroner til gode formål. Vores forventning er, at vi derefter fra 2023 kan udlodde endnu større beløb fra fonden. Lige som i år er planen fremover, at vi henter input fra husejere, feriegæster og ansatte hos Sol og Strand, når vi åbner for ansøgninger til de næste udlodninger, siger Jens Stadum.

Læs hele pressemeddelelsen på fondensologstrand.dk

Bliv medlem af ADHD-foreningen og støt ADHD-sagen