fbpx
Opret bruger på ADHD
Som bruger kan du deltage aktivt på forummet og hjælpe med nyttige tips og svar for andre med ADHD.
Indtast dine oplysninger her STEP 1 af 2
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 1 af 4
Indtast dine oplysninger her
Kodeordet kan du bruge på adhd.dk til at redigere dine personlige oplysninger.
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 2 af 4
Vælg medlemstype:
Tak fordi du vil gøre ADHD til håb og handlekraft
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at ruste mennesker med ADHD, så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.
Step 3 af 4
Betal med kreditkort:
Et medlemskab i ADHD-foreningen betales første gang med kreditkort
Du kan på sidste side tilmelde dig til betalingsservice. Kontingent opkræves i februar.
Du er nu blevet medlem
Vi håber, at du vil blive glad for dit medlemskab. Velkommen i ADHD-foreningen.
Luk menu

Din kurv

Du har ingen varer i kurven.

Gå til webshoppen for at tilføje varer til kurven.

Indtast oplysninger

Step 2 af 5

Indtast betalingsadresse nedenfor

Anden leveringsadresse
Ja
Nej
(hvis du logger ind vil den automatisk udfylde dine kontakt oplysninger)

Indtast leveringsadresse nedenfor

Vælg leveringsmetode

Overblik

Her er din endelige ordre. Kig den igennem og tjek, om alt er, som det skal være.

Step 3 af 5
Vare: Antal: Enhedspris:
1 0,00 DKK
(Momsbeløb: 0,00 DKK)
Subtotal: 0,00 DKK inkl. moms
0,00 DKK
(Momsbeløb: -5,00 DKK)
Subtotal:
0,00 DKK inkl. moms
Tak for din tilmelding!
Du vil modtage faktura samt program med posten en af de kommende dage. Ydermere vil har vi sendt dig en mail med din tilmelding.

Vi ses!
Donation

Nyheder

Billedhuggeren Jens Galschiøt er ambassadør 2020
Skrevet d. 1. januar 2020

PRESSEMEDDELELSE

ADHD-foreningen er utrolig stolt over at kunne annoncere, at billedhuggeren Jens Galschiøt har sagt ja til at være ADHD-foreningens ambassadør 2020.

Jens Galschiøt, født 1954 i Frederikssund, er gift og har tre voksne børn. Han er uddannet i 1978 som klejnsmed på Lindøværftet i Munkebo og selvlært sølvsmed og skulptør. Jens bor i dag i Odense, hvor han har sit store atelier, som udover bronzestøberi og værksted også indeholder galleri og skulpturpark.

Jens Galschiøt er en meget sammensat kunstner, og hans kunstneriske produktion spænder vidt, fra smykker og små fine skulpturer til enorme politisk betonede skulpturer.

Jens arbejder primært med at bekæmpe verdens uretfærdigheder ved at opsætte skulpturer i større byer verden over. Han er nok en af de mest kendte og omtalte danske kunstnere i udlandet, hvor opmærksomheden om hans værker spænder fra Hong Kong til Brasilien, Mexico, Berlin, Spanien, USA, Kina m.fl.

Mange husker måske “Min indre Svinehund” fra 1993. En skulptur som blev stillet op i 20 europæiske byer og som skabte avisoverskrifter verden over.

Selvom Jens ikke har en diagnose, så betegner han sig selv som et DAMP-barn, når han holder oplæg om sit liv og sin kunst. Jens ser det ikke som noget negativt at være anderledes end andre, man skal lære at vende det til noget positivt, mener han.

Direktør Camilla Louise Lydiksen siger:
”Jeg har altid været fascineret af Jens og hans vision om at ændre noget i verden med sin kunst. Hans idérigdom og hans viljestyrke er imponerende. Det kan sagtens være, at der er noget ekstra hyperaktivitet og impulsivitet involveret i Jens´ liv og hans billedkunst. Måske har det været med til at drive ham så langt. Vi er fantastisk glade for, at han nu er ambassadør for ADHD-foreningen i 2020, og vi glæder os til et spændende samarbejde”.

Kontakt
Tina Vaarning, sekretariatschef, 53 72 99 12, tva@adhd.dk
Camilla Louise Lydiksen, direktør, 28 19 19 18, cl@adhd.dk

Lidt om ADHD-foreningen
I ADHD-foreningen har vi dedikeret vores arbejde til at ruste mennesker med ADHD. Så det er dem, og ikke diagnosen, der styrer deres valg i livet.

Det er nødvendigt at engagere vidt og bredt, når mennesker med ADHD skal lykkes med det, de ønsker. Derfor arbejder vi helhjertet og helhedsorienteret. Vores fundament er stor viden om ADHD og de mennesker, der er berørt.

ADHD-foreningen har stærkt formål, flad struktur og høj medbestemmelse. Sådan har det været i over 30 år. Hver dag støtter vi stadigt flere ADHD-berørte. Det er kun muligt i kraft af de omkring 200 frivillige ildsjæle og 5.500 medlemmer. Samt foreningens politiske og økonomiske støtter i samfundet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bliv medlem af ADHD-foreningen og støt ADHD-sagen