Visionsmål 3

VISIONSMÅL 3: Formidler ADHD nuanceret og positivt

vm3Formidler ADHD nuanceret og positivt

ADHD-foreningen gør det, som selv Google ikke kan.  Udvikler ny viden om ADHD og forarbejder allerede eksisterende viden om ADHD.  ADHD-foreningen formidler ADHD nuanceret og positivt om hvad der skal til for at mennesker med ADHD lykkes.

Aktiviteter der skal bidrage til at formidle ADHD nuanceret og positivt

• ADHD-foreningen fortsætter udviklingen af foreningens vigtigste formidlingsredskab www.adhd.dk og øger antal besøgende med 15% ved at formidle ADHD nuanceret og positivt.
  • ADHD-foreningens reach på medier og face-to-face skal ramme 500.000/året i perioden igennem formidling om ADHD nuanceret og positivt.
  • ADHD-foreningen skal udvikle videns-kampagne målrettet kommunerne med det formål at give nuanceret viden om ADHD.
  • ADHD-foreningen skal minimum en gang i kvartalet udgive en artikel der formidler ADHD nuanceret og positivt.
  • ADHD-foreningen skal ved al mediedækning søge mod at få en positiv og nuanceret vinkel inddraget.
  • ADHD findes, og det gør ADHD-foreningen også. Hver dag arbejder vi for at mindske stigmatisering og skabe lige rettigheder for mennesker med ADHD. Der er brug for at formidle viden om ADHD nuanceret og positivt.