Tak fordi du vil støtte mennesker med ADHD
Som medlem støtter du ADHD-foreningens arbejde for at sikre gode levevilkår for mennesker med ADHD.
Tak fordi du vil støtte mennesker med ADHD
Som medlem støtter du vores arbejde for at sikre gode levevilkår for mennesker med ADHD.

Visionsmål 1

VISIONSMÅL 1: Gør ADHD til håb og handlekraft

vm1Gør ADHD til håb og handlekraft

At gøre ADHD til håb og handlekraft er ADHD-foreningens overordnede visionsmål og skal gennemsyre hele organisationen, i al sit virke. Vi skal alle, medlemmer, frivillige, ansatte og samarbejdspartnere spørge os selv, om vores handlinger og indsatser gør ADHD til håb og handlekraft.

Aktiviteter der skal gøre ADHD til håb og handlekraft

• ADHD-foreningens forældretræningsprogram Kærlighed i Kaos® skal forankres som et landsdækkende tilbud. Det giver familierne håb og handlekraft.
  • ADHD-foreningens indskolingskampagne Vild og Stille skal give relevant information og redskaber til alle de danske skoler. Det giver lærere, elever og forældre håb og handlekraft.
  • ADHD-foreningen skal bygge på de nuværende udviklingsprojekter samt erfaring om unge, uddannelse og arbejdsmarked. ADHD-foreningen skal i samarbejde med en stor virksomhed bygge bro mellem de unge, uddannelse og virksomheder. Det giver de unge, deres forældre og virksomhederne håb og handlekraft.
  • ADHD-foreningen skal søge mod at øge rådgivningsmulighederne for mennesker med ADHD. Det gør ADHD til håb og handlekraft.
  • ADHD-foreningen skal skabe håb og handlekraft for pårørende igennem udbygning af netværk, formidling af viden og udvikling af redskaber.
  • ADHD-foreningen skal fortsætte sit fokus på at tænke egen-mestring ind for alle med ADHD og skabe håb og handlekraft for den enkelte.